Hei

Vi flyr Norwegian / SAS fra Gardermoen. På Fiumencino flyplass i Roma henter jeg dere i minibuss.

Vi kjører innom Frascati på vei ned til Vico Equense hvor vi bor på Domus Aequana, et veldig flott Bed & Breakfast, der er vi i 6 netter. Her spiser vi kun frokost. Lunsj og middager blir spist på gode restauranter med et glass godt drikke til.

Våre Ibsen utflukter med en av våre skuespillere går til Amalfi og Sorrento. Vi vil også besøke Capri og Aksel Munthe i Villa San Michele. Pompeii og Napoli. Les mer om programmet under linken "Dagsprogram"

Vi vil selvfølgelig besøke flere steder på veien; blandt annet Ravello - hvor Wagner holdt til, vakre Positano - hvor shoping er veldig mulig og Sant`Agata sui due golfi - med en fantastisk utsikt til begge kystene.

Vi må jo også ha "fridag" hvor kanskje det å slappe av på stranden med et bad i middelhavet også frister...

Vi er en liten, unik og ekslusiv gruppe på minimum 7 og maks 12 stk pluss skuespiller og meg. Vi vil være med dere på alle utflukter og måltider.

Denne turen skal gjøres to ganger i året, èn uke på våren i mai/juni måned og èn uke på høsten i løpet av September/oktober.

Vi kan også arrangere egne turer for grupper, klubber, foreninger, avdelinger og vennegjenger.

 Vi har en gruppe med de beste skuespillere og regisører; Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Kåre Conradi, Mari Maurstad, Thorbjørn Harr, Ellen Horn, Lise Fjeldstad og Kjetil Bang-Hansen - det er kun èn av gangen som kan være med.